Roolipeli-hahmoni netissä


Enää en pelaa yhdelläkään näistä hahmoista, mutta roolipelausaikani kesti yli 5 vuotta, mikä antoi paljon hyviä muistoja.


Hunter
Pelipaikka: NDW ja Cliché
Laji, rotu: Puoliksi koira ja puoliksi susi.
Ikä, sukupuoli: 5-vuotias uros.
Ulkonäkö: Hyvin roteva ja isokokoinen. Pää "kallomainen" ja synkkäilmeinen. Niska varsin paksu ja köyrmy. Väritys harmahtava selässä olevilla raidoilla ja kasvoissa erikoinen kuvionti. Vasen silmä pupilliton ja sokea. Myöhemmin tuli vasempaan jalkaan puujalka.
Luonne: Kaksi eri luonnetta: Hyvä ja paha. Normaalina/hyvänä Hunter on ystävilleen ja liittolaisilleen välittävä, oikeudenmukainen, ja jopa välillä huumorintajuinen tyyppi, joka kuitenkin pitää kovan perusluonteensa tallessa. Vaikka on itsevarma ja määrätietoinen, ei ole ylimielinen. Käyttäytyy viileästi ja asiallisesti, melkein kuin "herrasmies". Paha puoli pitää huolen Hunterin palavasta vihasta Kogia kohtaan ja on myös raivohullu psykopaatti, joka puhuu outoa vierasta kieltä, jota vain Hunter ymmärtää. Käyttäytyy kaikille ja jopa itselleen vaarallisesti.
Isku / taistelutavat:Suuren kokonsa ja painonsa takia puolisusi ei ole kovin ketterä, mutta se käyttelee kuitenkin näppärästi kirvestään, jonka se pystyy heittämään kohteeseen ja yhdistämään Zetsu Tenrou Battoga-iskuunsa. (Hopeanuolen "kuolettava isku", jota Hopsu ja Riki käyttivät Akakabootoon) Käyttää myös suurta ruhoaan taisteluissa esim. jyränä. (Myöhemmin, kun tuli puujalka) Käyttää puujalkaansa lyönti-ja suojausaseena.

Hunterin tarina


Manaaja (Manaaja on Hunter vanhempana)
Pelipaikka: NDW
Ikä: Ainakin vanhempi kuin Hunter.
Ulkonäkö: Koko ruumista verhoaa harmaaruskea kaapu ja ainoastaan karvattomat ja rokonarpiset jalat ovat näkyvissä. Vasemmassa jalassa puujalka, jossa on kaiverrettua kirjoitusta. Kasvoja peittää huppu ja niistä näkyy vain huuleton ja posketon kuono. Kirsun kohdalla on vain 2 aukkoa. (kallon sierainaukot). Olemus kuihtunut ja raihnainen, ehkä myös pelottava. Usein mukana puhuva korppi, joka vie ja tuo viestejä isännälleen ja vuoren ulkopuolelle.
Luonne: Rauhallinen, mystinen, asiallinen ja tehtävälleen täydellisesti omistautunut. Todella korkea moraali ja pahoja puolia ei tunnu löytyvän. Hän kuuntelee aina, jos jollakulla on asiaa.
Isku / taistelutavat: Käyttää iskunaan Horudaa Shimetsuke Battogaa (Tarkoittaa paineen kontroloijaa), mutta ei tappaakseen, vaan hyötykäyttöön esim. uusien tunnelien avaamisessa ja vanhojen romauttamisessa. Tehdessään iskunsa Manaaja pamauttaa koko ruumiistaan joka suuntaan leviävän paine-aallon, joka voi kovimmillaan murskata kallioita. Pienempi, kohdistettu isku lähtee Manaajan avonaisesta nyrkistä ja osuessaan voi tainnuttaa kohteen, tai vaurioittaa.

Halo (Hunterin poika)
Pelipaikka: NDW Laji, rotu:Enimmäkseen sutta, hiukan tiikerikoiraa.
Ikä, sukupuoli: Noin 2 vuotta.
Ulkonäkö: Muuten aivan isänsä näköinen, harmaine värineen ja raitoineen, mutta eroaa tästä naamakuviolla ja silmien värillä, jotka ovat raikkaan tai utuisen siniset. Tosin aikuisena Halon oikea silmä on samalla tavalla sokea kuin isällään oli. (Miirimi sokeutti)
Luonne: . Pääosin rauhallinen ja rehti kaveri, joka pyrkii ratkaisemaan ongelmat väkivallatta, mutta jos hänen ystäviään, perhettään tai laumalaisiaan uhataan, Halo muuttuu kovaluonteisemmaksi. Mutta loppujen lopuksi, Halo ei halua kantaa katkeroitunutta kaunaa ketään kohtaan, ei edes vihollisiaan. Taistelut pitäisi hänen mielestään hoitaa kunnialla.
Isku / taistelutavat: Osaa saman iskun, minkä isänsäkkin osasi aikoinaan, eli Zetsu Tenrou Battogan. Käyttää myös isänsä vanhaa kirvestä aseenaan. Nykyään omistaa myös pienemmän sirpin, jota on kevyempi kantaa mukana. Tsukikage-iga opetti halon hyppimään puissa.

Masshiro koira / möröpeura
Pelipaikka: Valkoistensaari
Laji, rotu: Ennen sekarotuinen koira, jossa salukia ja kultaistanoutajaa. Myöhemmin möröpeura.
Ikä, sukupuoli: 5-6 vuotias uros.
Ulkonäkö: Koirana hoikka ja vitivalkoinen, pitkät karvat rinnassa ja kyynärpäissä, korvat lurpalla taaksepäin, isot metalliset renkaat etujaloissa (ehkä kultaa?) ja ruskeat silmät, ynnä pienen pieni "parran-tapainen" tupsu leuassa. Möröpeurana valtavan kokoinen. Muistuttaa hiukan Masshiro-koiraa leukatupsuineen ja pitkine rinta-ja kyynärkarvoineen. Sulavalinjaiset, kookkaat sarvet ja ruskeat silmät. Väriltään vitivalkoinen
Luonne: Koirana ystävällinen ja yrittää normaalisti vältellä kahakoita. Kova puhumaan ja esittää monimutkaiset asiat yleensä kertaheitolla valtavalla puhetulvalla. Omaa pelkurimaisia ja koomisia piirteitä, mutta osaa olla vakavakin ja pakkotilanteessa raivokas taistelija. Ei ole kovinkaan "miehinen", pikemminkin tunteikasta taiteilija-tyyppiä. Hyvin lojaali johtajalleen Omalille ja on rakastunut Jasmine-samojediin. Möröpeurana Samanlainen kuin Masshiro-koiralla, vaikka nyt mukana onkin lievää panikointi-ja pillastumis taipumusta. Pelkää myös kuollakseen syvää vettä.
Isku / taistelutavat:Koirana mieluummin juoksisi vauhdilla pakoon vaaratilanteissa, mutta jos muuta ei voi, se käyttää rannerenkaitaan suojakilpinään ja osaa hopeanuolesta niin tutun "pora-liikkeen" (se, jolla Akatora puhkaisi Akakabooton silmän Suuressa taistelussa). Möröpeurana käyttää teräväkärkisiä sarviaan ja isoja sorkkiaan rajusti kun on tarvis, vaikka mieluummin lähtisi petojen uhatessa pakoon ja lujaa.
Tehtävä laumassa: Koirana oli Shillan klaanin vakoojana, möröpeurana Bulucanin lauman johtaja.

Masshiron tarina


K.G
Pelipaikka: Raptor-net
Laji, rotu: Dinosaurus. Tavallinen raptori.
Ikä, sukupuoli: 10-vuotias naaras.
Ulkonäkö: Kooltaan tavallista raptoria isompi ja hyvin vahva. Arpia on joka paikassa. Kuonosta hännänpäähän kulkee epätasainen musta pystyraidoitus ja jaloissa, ynnä käsissäkin on mustia raitoja vaakasuunnassa. Pohjaväri on punaruskea ja vatsapuoli raajojen taka-osineen likaisenruskea. Silmät keltaiset ja pupillit viirumaiset. Pienet piikkiharjanne-jonot silmien yllä.
Luonne: Hyvin lyhytpinnainen ja valtaosan ajastaan äreä. Herkkiä tunteita ei näytä olevan ollenkaan. Johti laumaansa rautaisella kouralla ainoan "hengenheimolais-toverinsa" kanssa. Ei voi kertakaikkiaan sietää minkäänlaista uhittelua päin naamaansa ja pyrkii näyttämään mahdollisille silmillehyppijöille kaapin paikan julman väkivallan säestyksellä. Ei kaihda verisiäkään tappeluja ja on todella itsevarma. Harrastaa kannibalismia.
Isku / taistelutavat: Ei käytä eritysiä iskuja, mutta sen sijaan luottaa raakaan, puhtaaseen voimaan ja kokoonnähden yllättävään nopeuteen. Puree terävillä hampaillaan, repii veitsimäisillä kynsillään ja iskee raskaalla hännällään.

Säikky
Pelipaikka: DraSaur-rope ja Raptornet
Laji, rotu: Dinosaurus. Ingenia.
Ikä, sukupuoli: 2-vuotias uros.
Ulkonäkö: 1,5 m pitkä ja 40 kiloa painava. Omistaa ison, papukaijamaisen nokan, takkuisen ja lyhyen harjan, joka kulkee niskasta hännänpäähän, pitkät hoikat takaraajat ja lyhyemmät, kolmisormiset eturaajat. Harja, pää ja vatsapuoli raajoineen ovat likaisen valkoiset ja selkäpuoli vaaleanharmaa. Jalat ja kädet nilkoista ja ranteista alaspäin tummanharmaat. Nahkaa peittää lyhyt, karvavainen höyhenpeite.
Luonne: Okei. Tämä pikkukaveri on HYSTEERINEN! Omistaa rutkasti fobioita ja on kokoajan hälytystilassa sen varalta, että jokin isompi otus tulisi ja söisi sen. Lisäksi Säikyllä on pientä taipumusta sarkastisuuteen ja se voi herkkien hermojensa takia jäkättää, valittaa ja meuhkata. Mutta kait se johtuu korkeasta verenpaineesta?
Isku / taistelutavat: Ei missään nimessä haluaisi ruveta taistelemaan ketään isompaansa vastaan, vaan tahtoo vain pinkoa pakoon. Mutta voi purra kipeästi nokallaan nurkkaan ahdistettuna.

King Oumono
Pelipaikka: NDW
Laji, rotu: Alaskalainen susi.
Ikä, sukupuoli: 6-vuotias uros.
Ulkonäkö: Normaalin kokoinen ja jäntevä susi. Omistaa komean näköisen miekan, joka roikkuu aina Kingin mukana sen yllä olevien valjaitten nahkatupissa. Väritys on jaloista, vatsapuolelta, hännän alta ja osa kasvoista valkeaa ja niskasta hännänpäähän on tummanruskeaa. Kasvoissa myös tummanruskeat kuviot.
Luonne: Hyvin vakaa ja rauhallinen (ehkä johtuu siitä, että Kingin omistaja on leikkauttanut uroksen?) Koska on kasvanut englannissa, asunut hienossa kartanossa ja saanut hyvän, rakastavan kasvatuksen, on hyväkäytöksinen ja kohtelias kaikille joille vain voi. Ei viitsi ruveta taistelemaan kovinkaan helposti ja kannattaa rauhanomaisia ratkaisuja ongelmiin. Käytöksensä takia saanut Japanissa lisänimen "Oumono", eli "Aatelinen".
Isku / taistelutavat: Käyttää iskua Totsuzen Kiru Battogaa, jonka tekijä leikkaa nopeasti vastustajaansa todella pahaa jälkeä, mutta iskun jälkeen tekijä on täysin poikki. Lisäksi King käyttää miekkaansa tehostamaan iskua, mutta ei halua turvautua tähän iskuun kuin ääritilanteissa.

Bubba
Pelipaikka: NDW ja Cliché
Laji, rotu: Koira. Iga (eli kishu)
Ikä, sukupuoli: 4 ja puoli-vuotias uros.
Ulkonäkö: Ihan tavallinen iga (eli vitivalkoinen ja pystykorvainen) ilman arpia. Mutta on normaalia igaa isompi ja lihavampi.
Luonne: Vieraita kohtaan karski ja epäluuloinen mölli ja suorastaan vihaa kaikkia kogia. Mutta omia ja ystäviä kohtaan oikea lempeä pehmonalle. Bubba ei ole niitä kaikkein älykkäimpiä koiria ja se ei voi keskittyä useaan asiaan yhtäaikaa.
Isku / taistelutavat: Ei omaa iskuja, mutta osaa käyttää suurta ruhoaan esim. jyrätessä vihollisen tai tehden "bonzo-hypyn" tämän päälle. Ihrakerros myös suojaa kätevästi joiltakin puraisuilta ja raapimilta. Mutta igojen klassista Raikaken-iskua Bubba ei kykene tekemään tietyistä fyysisistä syistä (se jossa igat roikkuvat pää alaspäin oksasta ja tiputtautuvat vihollisen niskaan).

Douglas
Pelipaikka: Cliché
Laji, rotu: Koira. Sekarotuinen.
Ikä/sukupuoli: 9-vuotias uros.
Ulkonäkö: Samankaltaiset kuviot naamassaan kuin Halolla ja Hunterilla. Kaulassa suuri, viininpunainen niittipanta. Väritys niskasta selkään ja hännänpäähään mustaa, kuonon alaosasta hännän alaosaan asti valkoista kuten jalkojen sisäosatkin. Jaloissa pitkät mustat "sukat". Loput värityksestä harmaata. Ei arpia.
Luonne: Omituinen. Ei sellaisella arvaamaton-raivokohtaus-kahjo-tyylillä, vaan hän on muuten asiallinen ja varsin rauhallinen, mutta hän väittää kivenkovaan, ettei ole oikeasti koira ja ei kuitenkaan tiedä, mikä sitten hän olisi. Douglas etsii jotakin. Jotakin, mitä hän ei itsekkään tiedä, mutta tietää että se täytyy löytää. Hän kulkee omituisten aavistustensa varassa paikasta toiseen. Siis aika outo tyyppi...
Isku / taistelutavat:Ihan normaali koira ja käyttää hampaitaan kuin kynsiäänkin aseina vihollisiaan vastaan koiran tavoin.

Thanatos
Pelipaikka: Cliché
Laji, rotu: Koira. Tanskandoggi.
Ikä/sukupuoli: Ei tiedossa. Ainakin aikuinen uros
Ulkonäkö: Vaalean harmaanruskea jätti. Nahassa siellä täällä vanhoja aika häijyjä palovammoja. Vasenta silmämunaa ei ole ja oikean silmän yli kulkee pitkä tikkiarpi. Eturaajoissa maalattuja symboleita.
Luonne: Tämä goljatti on hiljainen, hiukan yksinkertaiselta vaikuttava ja vaarallinenkin. Mutta se ei kuitenkaan ole psykopaatti ja nauti toisten vahingoittamisesta, vaan on enemmänkin surumielinen outo hiippari. Thanatos ei ole vaarallinen jos olet kirkkaassa päivänvalossa, tai jos sinulla on seuraa…Mutta jos olet yksin ja pimeässä…Silloin voit olla pulassa sen kanssa. Thanatoksella on eräs hyvin kaamea tapa. Se nimittäin kykenee ottamaan tainnuttamiltaan uhreiltaan tiettyjä elimiä siten, ettei tapa näitä ja käyttää haavojen kuromisessa umpeen esim. tulikuumaa rautaa. MIKSI se näin tekee, ei ole tiedossa. Hirveistä harrastuksistaan huolimatta Thanatos pyrkii vain saamaan toisilta rakkautta ja hyväksyntää, muttei pimeiden tekojensa takia voi tällaista saavuttaa.
Isku / taistelutavat: Kömpelö, hidas tajuamaan asioita, mutta hirveän voimakas. Usein miten tainnuttaa uhrinsa kuristamalla henkitorven umpeen tai vain yksinkertaisesti lyömällä päähän.